Workshop ‘Tuinieren voor Groentjes’

nieuwe website Groen Leusden

Wil je wel graag tuinieren, maar weet je niet zo goed waar en hoe je moet beginnen? Zie jij door de bomen het bos niet meer, als je in het tuincentrum staat?

Groen Leusden organiseert een gratis workshop voor échte tuinbeginners. Nathalie Franken, alias De Gelukkige Tuinvrouw en Debbie Stip van De Groene Belevenis nemen je aan de hand mee. Met een groep van maximaal 15 deelnemers gaan we kijken in twee tuinen in de omgeving van De Hamershof. Zo ontdek je waar jij blij van wordt (of niet!). Een tuin is bij een huurwoning en een andere bij een koopwoning.

Doen en experimenteren
Je komt erachter dat tuinieren helemaal niet ingewikkeld, duur of tijdrovend hoeft te zijn. En vooral dat iedereen ooit een beginner was, ook de workshopbegeleiders.
Tuinieren is vooral doen en experimenteren. Na deze workshop weet je hoe en waar je moet beginnen. Ook met weinig tijd, geld of energie. Zelfs in een tegeltuin. Hoe groot of klein je tuin ook is, je bent van harte welkom!

Aanmelden
De workshop wordt gegeven op zaterdag 13 april van 13:30 – 16:30 uur. Aanmelden is verplicht en kan tot uiterlijk 10 april via groenleusden.nl/workshop