Workshop Ontwerp je eigen pluktuin

Wil je graag bloemen plukken uit je eigen tuin? Weet je niet waar je beginnen moet en hoe je dit aanpakt? Dan is deze workshop van Plukjebloemen iets voor jou. Al op een paar m2 kun je al heel veel bloemen opkweken om een mooi boeket van te plukken. In deze workshop neemt Marjolein Lanfermeijer van plukjebloemen.nl uit Leusden je mee in de wereld van bloemen en hoe je deze tot bloei kunt brengen. Het is de bedoeling dat je deze pluktuin op papier ontwerpt en Marjolein helpt je hierbij.

Je gaat onder begeleiding een tekening maken voor een border met plukbloemen. Je gaat naar huis met alles wat je nodig hebt om een pluktuin te starten en verder geef ik je veel informatie over pluktuinieren. Je hebt geen ervaring nodig met tuinieren. Ook als je geen bloemen wilt plukken kun je natuurlijk ook een border met bloemen aanleggen. Dit is namelijk een goede manier om meer kleur in je tuin te creëren
Tijdens de workshop krijg je van mij voorbeelden op papier van bloemen op kleur gesorteerd waar je uit kan kiezen. Alle informatie heb ik verzameld in een A4 map die je mee naar huis kan nemen.

Het is de bedoeling dat je deze pluktuinborder zelf thuis kunt toepassen in een stukje gras, een stukje grond wat aarde is, of gewoon door een paar tegels uit je tuin te halen. Zoek wel de meest zonnige plek in je tuin want de bloemen willen graag op een zonnige plek staan.

maximum aantal deelnemers: 9

Datum en tijd: vrijdagochtend 2 februari, 10.00 tot 12.00 uur
Locatie: Hamersveldseweg 4 Leusden
Kosten: 50,- euro
Aanmelden via: Plukjebloemen.nl

Datum

feb 02 2024
Verlopen!

Tijd

10:00 - 00:00

Kosten

€50.00

Meer Info

Aanmelden

Locatie

Plukjebloemen.nl
Hamersveldseweg 4 3833GP Leusden

Organisator

Plukjebloemen.nl
Website
https://plukjebloemen.nl/
QR code

Reactie verzenden